Meteen naar de content

Welkom in onze winkel

Gratis verzending vanaf 85€ binnen Nederland

Retour- en ruilbeleid

We hebben een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat je 14 dagen na ontvangst van je artikel de tijd hebt om een ​​retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook een kassabon of aankoopbewijs nodig.

Om te beginnen met retourneren, kun je contact met ons opnemen via @gmail.com . Als uw retour wordt geaccepteerd, moet u de artikelen naar ons adres retourneren. Wij bieden geen retourlabels aan en retourkosten worden niet gedekt. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retourverzoek te hebben ingediend, worden niet geaccepteerd.

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor feedback op @gmail.com .


Beschadigingen en problemen
Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde product ontvangt, zodat we het probleem goed kunnen beoordelen en corrigeren.


UITSLUITINGEN / NIET-RESTITUEERBARE PRODUCTEN
Bepaalde soorten artikelen, zoals bederfelijke goederen (zoals voedsel, bloemen of planten), op maat gemaakte producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen) en producten voor persoonlijke verzorging (zoals schoonheidsproducten) kunnen niet worden geretourneerd . We accepteren ook geen retourzendingen van gevaarlijke materialen, ontvlambare vloeistoffen of gassen. Neem contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft over uw specifieke koopwaar.

Helaas kunnen we geen retourzendingen van afgeprijsde artikelen of cadeaubonnen accepteren.


Ruilen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt, is door uw product te retourneren en, zodra uw retourzending is geaccepteerd, een aparte aankoop voor het nieuwe product te doen.


Terugbetaling
We zullen u op de hoogte stellen zodra we uw bestelling hebben ontvangen en onderzocht, of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt uw geld automatisch teruggestort op de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling en overboeking heeft verwerkt.